Preskoči video / Skip Video
10 Dec 2019
Dalje zakonodavno uređenje pijačne delatnosti

Dalje zakonodavno uređenje pijačne delatnosti

Na sastanku Upravnog odbora, koji je 10. decembra održan u Beogradu, dogovoreno je da će zakonodavstvo i naredne godine biti jedna od prioritenih aktivnosti Poslovnog udruženja „Pijace Srbije“. Članovi Upravnog odbora su se složili da, zbog niza specifičnosti, pijačna delatnost treba da bude uređena posebnim zakonom koji će obezbediti uslove za nesmetan razvoj pijaca kao značajnih kanala distribucije poljoprivrednih proizvoda i druge robe široke potrošnje.

Detaljnije...18 Okt 2019
Na javnom nadmetanju 43 prodajna prostora

Na javnom nadmetanju 43 prodajna prostora

U utorak, 29. oktobra 2019. godine u 11 časova, u prostorijama AD “Tržnica” (Matije Gupca 50, Subotica), održaće se deseto javno nadmetanje–licitacija za izdavanje u zakup slobodnih prodajnih prostora na pijacama kojima upravlja Akcionarsko društvo “Tržnica”.

Detaljnije...13 Sep 2019
Licitacija zakazana 24. septembra

Licitacija zakazana 24. septembra

Deveto javno nadmetanje–licitacija za izdavanje u zakup slobodnih prodajnih prostora na pijacama kojima upravlja akcionarsko društvo “Tržnica”, održaće se 24. septembra 2019. godine (utorak) sa početkom u 11,00 časova u prostorijama AD “Tržnica”, Matije Gupca 50, Subotica.

Detaljnije...
26 Jul 2019
Izašao prvi broj lista „Glasnik“

Izašao prvi broj lista „Glasnik“

Krajem jula je izašao prvi broj lista „Glasnik“ koji je pokrenulo Akcionarsko društvo „Tržnica“ sa ciljem da unapređuje komunikaciju sa korisnicima svojih usluga. List će izlaziti mesečno, na srpskom i mađarskom jeziku, a baviće se temama vezanim za pijace i pijačnu delatnost.

Detaljnije...

Sve vesti