Preskoči video / Skip Video
17 Jun 2017
Beogradski Noćni Market

Beogradski Noćni Market

Predstavnici Akcionarskog društva “Tržnica” su prošlog petka, 16. juna, posetili manifestaciju “Beogradski Noćni Market”, koja je pod sloganom „Svi za Dunav“ održana na pijaci “Zemun” u Zemunu. “Tržnica” je istovremeno podržala i učešće članova Udruženja “Ukusi tradicije” iz Subotice na ovoj maniefstaciji, koji su na centralnom trgu u Zemunu promovisali svoje proizvode kao što su, na primer, sušeni paradajz, pekmezi od kasjija i šljiva, ceđeni sokovi od jabuke itd.

Detaljnije...16 Jun 2017
Vanredna sednica Skupštine Udruženja pijaca Srbije

Vanredna sednica Skupštine Udruženja pijaca Srbije

Na XVIII, vanrednoj sednici Skupštine, koja je 16. juna održana u Beogradu, članovi Poslovnog udruženja “Pijace Srbije” su razmatrali predlog radne verzije Uredbe o sadržini, načinu i uslovima za otpočinjanje obavljanja komunalnih delatnosti, koju je pripremilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Detaljnije...07 Jun 2017
Obnovljene putne table

Obnovljene putne table

AD "Tržnica" je krajem maja obnovila putne table koje usmeravaju posetice Robne pijace "Mali Bajmok". Na sedam tabli iz pet putnih pravaca ka Buvljaku (Palić, Kelebija, Subotica Istok, Beogradski put, Sombor) postavljene su nove, redizajnirane nalepnice sa informacijama kako najlakše stići do ove popularne robne pijace, na srpskom i mađarskom jeziku.

Detaljnije...
06 Jun 2017
Uslovi za obavljanje komunalne delatnosti upravljanje pijacama

Uslovi za obavljanje komunalne delatnosti upravljanje pijacama

Predstavnici Poslovnog udruženja “Pijace Srbije“ su danas u Beogradu učestvovali u radu Posebne radne grupe za izradu Uredbe o sadržini, načinu i uslovima za otpočinjanje obavljanja komunalnih delatnosti, koju je formiralo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Detaljnije...
27 Maj 2017
“Tržnica“ podržala 8. sajam „Ukusi tradicije“

“Tržnica“ podržala 8. sajam „Ukusi tradicije“

Akcionarsko društvo “Tržnica” je podržalo 8. sajam domaće hrane, vina i rakije "Ukusi tradicije", koji je od  25. do 28. maja 2017. godine organizovan u centru Subotice. Na sajmu je učestvovalo više od pedeset izlagača domaće hrane, rukotvorina i proizvoda starih zanata iz gotovo cele Srbije.

Detaljnije...

Sve vesti