Počela da radi mlečna hala na zelenoj pijaci na Buvljaku

Na zelenoj pijaci u okviru Robne pijace „Mali Bajmok“ počela je da radi novoizgrađena mlečna hala. Na oko 120 kvadratnih metara novoizgrađenog prodajnog prostora u hali II postavljeno je 17 savremenih rashladnih vitrina za prodaju lako kvarljivih namirnica na plusnom režimu hlađenja. Ponuda popularnog Buvljaka je ovih dana tako postala bogatija za niz proizvoda kao što su sveže živinsko meso, sir, mleko i drugi mlečni proizvodi, kolači, suhomesnati prozvodi itd.

Mlečna hala je klimatizovama i ima maksimalne moguće uslove za prodaju namirnica u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, a u sklopu rekonstrukcije ovog dela Buvljaka izgrađena je nadstrešnica ispod koje je smešteno 25 tezgi za prodaju voća i povrća.

Projekat rekonstrukcije i opremanja dela II hale Robne pijace „Mali Bajmok“ realizovan je u godini u kojoj AD “Tržnica” proslavlja 25. godišnjicu uspešnog poslovanja, a menadžment i zaposleni su obeležavanje ovog velikog jubileja posvetili  daljem razvoju preduzeća i ideji da budu potpuno posvećeni poboljšanju kvaliteta usluga, odnosno zahtevima korisnika usluga i kupaca.