Prodaja i kupovina uz mere prevencije

I nakon ukidanja vanrednog stanja sve mere prevencije i zaštite od širenja zaraze korona virusom COVID-19 ostaju na snazi i moraju se poštovati, objavljuje novi broj lista “Glasnik”. I prodavci i kupci na pijacama moraju nositi zaštitinu opremu (maske i rukavice)  i imaju obavezu da se pridržavaju mera socijalne distance, odnosno razmaka od 2 metra.

Akcionarsko društvo “Tržnica” svakodnevno brine o merama prevencije na svim pijacama kojima upravlja. Na svim ulazima i izlazima sa pijaca postavljene su barijere za dezinfekciju obuće, obezbeđena su mesta za pranje i dezinfekciju ruku, a broj kupaca koji su odjednom na pijaci je i dalje ograničen u skladu sa veličinom prostora.

Istvovremeno, AD „Tržnica“ apeluje na sve korisnike svojih usluga  i  kupce na pijacama da poštuju mere prevencije i sprečavanja širenja zaraze korona virusom, koje su po preporuci stručnnjaka doneli nadležni državni i organi lokalne samouprave.

U majskom izdanju “Glasnika” možete pročitati i sve o olakšicama za korisnike usluga AD “Tržnica” koje su pripremljene sa ciljem da ublaže ekonomske posledice epidemije korona virusa COVID-19 na poslovanje preduzetnika koji posluju na pijacama.

Elektronsko izdanje lista “Glasnik” možete preuzeti sa linka http://www.subotickatrznica.rs/glasnici/